Aon & Fincover

Samen op weg naar uw ideale zorgverzekering

Eerst vergelijken Direct afsluiten

Zorg­verzekering 2020

Fincover werkt op het gebied van verzekeringen samen met verzekeringsmakelaar Aon. Ook u profiteert van deze samenwerking. Aon onderhandelt met zorgverzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste prijs.

Heeft u al een keuze gemaakt? Sluit nu uw collectieve zorgverzekering af en profiteer van scherpe premies, uitstekende voorwaarden en service. Ook uw gezinsleden genieten van dezelfde voordelen, waardoor u meer verzekering krijgt voor minder geld. Twijfelt u of u de juiste dekking heeft of wilt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaalt? Maak dan eerst gebruik van de Online Vergelijker. Binnen twee minuten heeft u een persoonlijk advies.

Eerst vergelijken

Woont u in het buitenland? Klik hier voor meer informatie over de aanvullende verzekering Buitenland via Fincover.

"Mijn wens: geen zorgen om onze zorg! Kortom, een scherpe premie en uitgebreide vergoedingen voor mij en mijn collega's"
Frans Heye, (oud) secretaris en contactpersoon Fincover

CZ Zorgverzekering via Fincover

  • 5% korting op drie verschillende basisverzekeringen
  • 15% korting op de aanvullende en tandartsverzekering
  • Mobiliteits-en uitdienstclausule : u blijft profiteren van de voordelen bij een andere baan binnen de Rijksoverheid of wanneer u met pensioen bent
  • Gespreide voorafbetaling van uw eigen risico in 10 gelijke termijnen
  • Inzicht in uw verzekeringsgegevens en indienen van declaraties via Mijn CZ online
  • Wachlijstbemiddeling zodat u sneller terecht kunt voor een consult of behandeling
  • Gratis second opinion van een topspecialist


Vragen of hulp nodig bij het afsluiten? Bel onze Telefonische Helpdesk.
088 - 810 8103 (normale gesprekskosten)

De kracht van Aon

Het grote voordeel van Samen

Aon onderhandelt met zorgverzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Meer dan 27.000 verzekerden gingen u al voor. Het grote voordeel: méér verzekering voor minder geld.

Goede begeleiding

Aon helpt bij het vinden van een zorgverzekering die bij u past. Onze Online Vergelijker geeft advies op maat. Toch nog vragen? Bel onze Telefonische Helpdesk.

Hulp bij geschillen

Heeft u een geschil met uw zorgverzekeraar over vergoedingen? Aon komt op voor uw belang. Wij staan u bij en zoeken naar een oplossing.

Nog meer voordelen:

Blijvend goed verzekerd dankzij de mobiliteits-en uitdienstclausule

Andere baan binnen de Rijksoverheid of met pensioen? Dankzij de mobiliteits-en uitdienstclausule kunt u blijven profiteren van de voordelen van deze verzekering.

Verzekering telefonisch afsluiten

U kunt deze verzekeringen ook telefonisch afsluiten via
088 - 555 7777

Voor deze verzekering is geen medische beoordeling nodig en uw huidige zorgverzekering wordt automatisch opgezegd.

Contracten en betalen

U betaalt uw premie iedere maand, kwartaal of jaar. Als u in één keer voor een jaar betaalt, dan geldt een premiekorting van 2%. Maandbetaling kan door automatische afschrijving of acceptgirokaart. In Nederland bent u geen assurantiebelasting verschuldigd. Uw zorgverzekering loopt één jaar en wordt automatisch verlengd als u niet vóór 1 januari opzegt.

Veelgestelde vragen

Wat is de behandelindex en wat betekent het voor u?

De behandelindex geeft aan hoe de praktijk van een paramedisch zorgverlener zoals een fysiotherapeut presteert, vergeleken met andere praktijken. Als patiënt merkt u hier doorgaans niets van.  Op de website van CZ vindt u meer informatie over de behandelindex. U kunt tevens een video bekijken die in heldere taal uitleg geeft.

Kan ik mijn rekeningen online inzien?

Ja, dat is mogelijk via Mijn CZ. Hier kunt u zien welke rekeningen u, of uw zorgverlener heeft ingestuurd en wat ermee gebeurd is. Ga naar Mijn CZ en log in met uw relatienummer en wachtwoord, of via DigiD.

Hoe kan ik mij aanmelden?
  • Online
  • Telefonisch: 088 - 555 7777 met collectiviteitsnummer 004094514