Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

Waarom een arbeids­ongeschiktheids­verzekering?

Ondanks allerlei voorzieningen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden, valt uitval niet altijd te voorkomen. Ziekte of een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan flinke impact hebben op uw financiële situatie en toekomst. Dankzij onze afspraken met Loyalis, partner op het gebied van Inkomen & Zekerheid, sluit u gemakkelijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Zo bent u zeker van een stabiel inkomen tot uw AOW-leeftijd. Voor wie regelt u uw AOV? Bereken nu direct uw premie.

Premie berekenen

Wat maakt onze arbeids­ongeschiktheids­verzekering zo goed?

Minimaal 20% collectieviteitskorting

Aon biedt u deze verzekering aan in samenwerking met uw werkgever. Daarom profiteert u van collectief voordeel. U betaalt een lagere prijs voor dezelfde, goede verzekering.

Een stabiel inkomen tot uw AOW-leeftijd

Uw salaris is beschermd, hoeveel u ook verdient. Minstens 70% van uw inkomen is gegarandeerd tot uw AOW-leeftijd. Bovendien blijft u pensioen opbouwen.

Kies zelf uw dekking die bij u past

U bepaalt zelf of u dekking wilt die u verzekert bij gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Of voor beide gevallen.

Nog meer voordelen:

Blijvend goed verzekerd dankzij de mobiliteits-en uitdienstclausule

Andere baan binnen de Rijksoverheid of met pensioen? Dankzij de mobiliteits-en uitdienstclausule kunt u blijven profiteren van de voordelen van deze verzekering.

Waarom Loyalis?

Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Ze helpen u uw inkomen te beschermen bij onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid. Ze werken nauw samen met werkgevers uit diverse sectoren en kennen de cao en pensioenregelingen. Hun inkomensoplossingen sluiten dan ook naadloos aan op wat al voor u is geregeld. Als gids in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid, staan ze voor u klaar. Met meer dan 150 specialisten.

Meer informatie vindt u op de website van Loyalis. Daar vindt u alle informatie, kunt u uw premie berekenen en de verzekering aanvragen.

Meer lezen over verzekeren?

Op de website van het Verbond van Verzekeraars leest u heldere en onafhankelijke informatie over verzekeringen.