Aon voor CVLEZ

Voor goede en voordelige verzekeringen werkt CVLEZ samen met Aon, een toonaangevende verzekeringsmakelaar.

Meest afgesloten verzekeringen

Auto

De autoverzekering van Aon Verzekeringen combineert een scherpe premie met zeer goede voorwaarden. Kies de aanvullende dekkingen die bij uw situatie passen voor een verzekering op maat.

Premie berekenen

Reis

Met een doorlopende reisverzekering bent u altijd klaar om op vakantie te gaan. Neemt u een dure camera mee of beoefent u extreme sporten? U bepaalt zelf waarvoor u verzekerd bent.

Premie berekenen

Inboedel

De meeste ongelukjes gebeuren thuis. Daarom is het verstandig om uw inboedel goed te verzekeren. En gaat er iets mis, dan neemt Aon Verzekeringen u veel zorgen uit handen met onze gratis herstelservice.

Premie berekenen

Zorg

Een collectieve zorgverzekering bij CZ betekent dat u profiteert van korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Sluit direct af of maak gebruik van de handige online vergelijker.

Lees meer

Aon voor CVLEZ

Medewerkers van de Ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Staatsbosbeheer en de collega's van de daaronder ressorterende diensten en instellingen profiteren bij Aon van verzekeringen met lagere premies en betere voorwaarden.

Lees meer over de
samenwerking
Voor iedere wens een verzekering op maat

De kracht van Aon

Makelaar

Aon onderhandelt met verzekeraars en koopt verzekeringen collectief in. Daarom profiteert u altijd van voordelige tarieven en uitstekende voorwaarden.

Bemiddelaar

Dreigt u tussen wal en schip te vallen? In voorkomende gevallen bemiddelt Aon tussen verzekeraars en klanten en komt op voor uw belang.

Dienstverlener

Als klant van Aon profiteert u niet alleen van goede producten tegen een scherpe prijs, maar ook van uitstekende dienstverlening, zoals een duidelijke website en een handige digitale polismap.