Welkom bij Aon Verzekeringen

Bij Aon kunt u terecht voor een compleet pakket aan verzekeringen. U kunt online uw premie berekenen, verzekeringen afsluiten en schades claimen. Zo houden wij de kosten laag en de premies scherp. Terwijl u toch goed verzekerd bent.

Aon in Nederland

Aon Verzekeringen is onderdeel van Aon Nederland. De historie van ons bedrijf gaat terug tot het jaar 1688. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

Aon wereldwijd

Aon Nederland maakt deel uit van Aon plc, gevestigd in Londen. Wereldwijd heeft Aon ruim 66.000 medewerkers in 120 verschillende landen. Het is daarmee één van de grootste financiële dienstverleners ter wereld.

One Underwriting

One Underwriting is onderdeel van Aon. Als gevolmachtigd agent heeft One Underwriting van een groot aantal verzekeraars de bevoegdheid gekregen om verzekeringen te accepteren en schades te behandelen en doet bijna alles wat een verzekeraar ook doet, zoals:

  • verzekeringsaanvragen beoordelen en accepteren
  • snel en deskundig uw polis opmaken
  • het snel en deskundig afhandelen van uw schades
  • eigen verzekeringen ontwikkelen die aansluiten op specifieke belangen en wensen

Zij is de schakel tussen Aon en de verzekeraars en biedt u een snelle en efficiënte service zowel bij polisafgifte als bij schade.

Lees meer over de
samenwerking